Adománygyűjtés

2023.02.11. 08:37

Török étterem gyűjt Vásárhelyen a földrengés károsultjainak

Kovács Erika

Gyűjtést szervez a hódmezővásárhelyi Reszim kebab étterem a törökországi földrengés károsultjai javára. Ma, szombaton délelőtt 10-től este 9 óráig várják az adományokat.

„Mivel Török étterem vagyunk és ezt is hirdetjük, így kötelességünknek érezzük a segítségnyújtást! Gyűjtést szervezünk a földrengés sújtotta törökországi embertársaink megsegítésére! Amire a legnagyobb szükség van: kötszer, női higiéniai termékek, pelenka, tartós élelmiszer” – írták a felhívásban. 

Az adományokat Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 30. szám alatti Reszim kebab étteremben lehet leadni. A gyűjtés már pénteken megkezdődött, amelyet ma, szombaton 10 és 21 óra között folytatnak. 

Az összegyűlt adományt vasárnap, a budapesti humanitárius katasztrófa elhárításában aktívan közreműködő törökországi partnerszervezetnek juttatják el, amely a jövő héten szállítja sok más adománnyal együtt Törökországba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában