Csak 650-en írták alá Márki-Zay Péter három hónapja indított petícióját

2023.04.28. 16:40

Cseri Tamás: A város minden területén látszik a kínlódás

Munkatársunktól

Cseri Tamás szerint a vásárhelyiek már "nem ülnek fel" annak, amit Márki-Zay Péter mond. Archív fotó: Török János

Elfogyott a levegő Márki-Zay Péter körül

 – erről Cseri Tamás, hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő beszélt a pénteki sajtótájékoztatóján.

Jelenleg nincs jegyzője, aljegyzője, jogi irodavezetője a városnak, a városi cégeknél nincsenek vezetők, a Tornyai főigazgatói posztjára már a harmadik pályázatot kellett kiírni. Még a Médiacentrumhoz sem találnak hirdetésszervezőt. Ez a káosz Márki-Zay Péternek köszönhető, illetve a tehetségtelenségének, amellyel a várost vezeti 

– mondta Cseri Tamás, aki beszélt a közelmúlt botrányairól is, a Szabadság téri patkányokról, illetve a volt jegyző, Tatár Zoltánról is, aki közzétette, hogyan gyakorolt a polgármester nyomást rá a választási bizottság tagjainak megválasztása kapcsán.

Az elmúlt évek komolyabb beruházásainak is mindig volt köze a barátaihoz, rokonaihoz, gondoljunk csak a Szent Antal utcára, vagy a városháza tornyának felújítására. A kampányfuvarosa pedig a városi buszközlekedést nyerte meg. A város minden területén látszik a kínlódás

 – fogalmazott Cseri Tamás. Hozzátette, szerencsére ennek a vásárhelyiek már nem ülnek fel.

Márki-Zay Péter három hónapja indította a plusztámogatást kérő petícióját, amelyhez 650-en csatlakoztak, közülük csak fele a hódmezővásárhelyi lakos. A fórumain is mindig ugyanazok az arcok tűnnek fel, hétköznapi érdeklődő szinte nincs is közöttük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában