Szeged

2023.05.19. 20:44

A fesztiválozók segítségét kérik a buszsofőrök

K. A. R.

A Szegedi Borfesztivál résztvevőitől kért segítséget a Szegeden láttam csoportban egy szegedi buszvezető, aki bejegyzésében a Széchenyi tér–Kárász utca kereszteződésében lévő gyalogátkelőt használókhoz szólt.

Azt kérte, hogy azok a gyalogosok, akik útba ejtik ezt a gyalogátkelőt, segítsenek a tömegközlekedési dolgozóknak és a buszokon, trolikon ülőknek egy kis előzékenységgel, hogy ott ne kelljen akár perceket állniuk és várniuk, mire szabályosan át tudnak haladni az említett szakaszon.

Ezzel az aprósággal egyébként nemcsak a buszok és trolik vezetőinek segíthetünk, hanem sok-sok embertársunknak, akik például autóval, motorral vagy egyéb közlekedés eszközzel járnak Széchenyi tér – Kárász utca kereszteződése felé, bár az tény, hogy többen ülnek a buszokon és a trolikon, így többen is késhetnek el, ha a tömegközlekedési eszközöknek kell hosszú perceket várniuk, amíg a tömeg áthömpölyög a zebrán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában