Helyi közélet

2023.06.08. 14:45

Ifjúsági horgász viadal lesz Mártélyon

delmagyar.hu

Archív fotó.

Még néhány napig lehet jelentkezni a Mártélyi-holtágon rendezendő ifjúsági horgász viadalra. A megyei verseny június 15-én, csütörtökön lesz és június 12-én, hétfőn még fogadják a nevezéseket. A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége 15-19 év közötti ifjúsági horgászokat vár, akik a szervezet bármelyik tagegyesületében rendelkeznek tagsággal.

Nevezési díj nincs. Nevezni lehet az [email protected] elektronikus levelezési címen és személyesen nyitva tartási időben a HECSMSZ irodájában. A nevezéshez szükséges adatok: név, egyesület és állami horgászjegy száma. A bajnokságon elméleti feladatokban, célba dobásban és halfogó versenyszámban mérik össze tudásukat a versenyzők. A szabályok szerint egyszerre csak egy, legfeljebb 9 méteres horgászbottal, egy darab horoggal szerelt tetszőleges, úszós vagy feeder horgászkészséggel szabad. A csali és az etetőanyag csak természetes, lebomló anyagot tartalmazhat, etetni maximum 5 kilogramm mennyiségben lehet. A horgászverseny alatt megfogott halakat élve kell tartani, kímélésük érdekében a merítőszák és karikás haltartó használata kötelező.

Az első 3 helyezett a kupán és érmeken túl értékes horgászfelszereléseket kap, illetve részt vehetnek az Országos Horgásztáborban, sőt egy-egy Szegedi Ifjúsági Napok bérlettel is gazdagabbak lesznek. További részletek a http://hecsmsz.hu/.../1111681-hecsmsz-ifjusagi-horgaszviadal oldalon. 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában