Helyi közélet

2023.07.01. 20:03

Csongrádi lány a legszebbek között

A Magyarok Világszépe korona ugyan a diósdi Nánási Dorottya fejére került, de Fekete Viviennek sincs oka a szégyenkezésre: a csongrádi lány a három legszebb közé került, második udvarhölgynek választották. Vivien sok tapasztalatot szerzett a versenyen és a Délmagyarországnak elárulta, nem ez az utolsó szépségverseny, ahol láthattuk.

Majzik Attila

Második udvarhölgynek választották a Magyarok Világszépe versenyen Vivient. Fotó: Fekete család

Összesen 13 lányért izgulhattak a szurkolók a Magyarok Világszépe szépségverseny döntőjében, ahol vármegyénket három szépség, a szegedi Kálmán Kinga és Varga Jázmin mellett a csongrádi Fekete Vivien képviselte. Ahogy megírtuk, a csongrádi lány lett a Magyarok Világszépe második udvarhölgye.

Június 20-án kezdődött a felkészítő táborunk Kiskörén, ahol nagyon jól éreztem magam, sok új barátra tehettem szert. A tábor során nagy segítséggel volt Fásy Ádám és felesége, Marika

 – számolt be az előzményekről Vivien. A mulatós műsorok koronázatlan királya nevével fémjelzett szépségversenyt is a Tisza-tó partján, a Ring-a-tó Feszt első napján rendezték meg.

 

A lányok a tóparton felállított színpadon mutatták meg magukat fürdőruhában és estélyiben a zsűrinek és a közönségnek. Az est végén Nánási Dorottyát koronázták meg Magyarok Világszépének, az első udvarhölgye Árki Dominika, míg a második udvarhölgy pedig Fekete Vivien lett.

Szerintem minden lány nagyon szép volt, és kellett mindenkinek a munkája ahhoz, hogy egy ilyen szép, színvonalas estét létrehozzunk. Nem számítottam rá, hogy végül második udvarhölgy leszek, nagyon boldog voltam, amikor kimondták a nevem. A továbbiakban szeretném fejleszteni magam és folytatni a versenyzést

 – összegzett Vivien.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában