delmagyar.hu podcast
2023.07.11. 17:30
Délmagyar podcast - Sipos gazda tanácsai: hogyan előzzük meg az élelmiszer-pazarlást?
Kovács Erika
A kutatások szerint ma, Magyarországon évente fejenként 67 kilogramm élelmiszert dobunk ki. A becsült uniós átlag ennél is rosszabb, 94-95 kilogramm. Ez hatalmas mennyiség, ami környezeti, de erkölcsi probléma is. Sipos gazdával, Sipos József növényorvossal az élelmiszer-pazarlásról beszélgettünk és arról, hogyan csökkenthetjük a mennyiséget. Ha van tippje, bevált praktikája, ossza meg velünk, és mi tovább adjuk olvasóinknak, hallgatóinknak.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre