Helyi közélet

2023.07.01. 20:33

Összejöttek a Szikin a kiskertesek – Galéria

delmagyar.hu

Fontos, hogy ne minden rendezvény Dorozsmán legyen. Fotó: Karnok Csaba

Korábban is volt családi nap Sziksóstón, de a mostani kicsit eltért az eddig megszokottaktól, és más helyen is volt. Ruzsa Roland ezúttal a buszfordulónál várta a helyieket. Az önkormányzati képviselő lapunknak elmondta, hogy tavaly karácsonykor szervezték ugyanide a kiskertesek karácsonyát, ami olyan sikeres lett, hogy úgy döntöttek, folytatják a sorozatot. A képviselő arról is beszélt, hogy fontosnak tartja, hogy ne minden rendezvény Dorozsmán legyen, hanem például a szikin is, hogy a helyiek is érezzék, törődnek velük.

A mostani rendezvényre sokat készültek. A bográcsban babgulyás és krumplis tarhonya főtt, amelyeket ingyenesen osztottak szét, ahogy azt az 500 darab palacsintát is, amelyet az asszonyok sütöttek már reggel óta. A gyerekeket ugrálóvárral várták, ez szintén ingyenes volt. A felnőttek pedig sörözhettek vagy éppen kávézhattak, ha úgy tartotta kedvük. Délután különféle programokkal szórakoztatták a látogatókat: voltak koncertek a gyerekeknek és a felnőtteknek is.


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában