Szegedi hírek

2023.09.15. 11:44

Korszerű fejlesztéseket valósítottak meg a Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakképző Iskolájában

Delmagyar.hu

Új, korszerű, a 21. századi szakoktatás feltételeinek megfelelő fejlesztéseket adtunk át a Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakképző Iskolájában, ahol olyan oktató bázis került kialakításra, amelyben mind a diákok, mind a felnőttek szakmát szerezhetnek! 


Látjuk, hogy a munkaerőpiac állandóan változik, egyre inkább igényli a képzettebb, rugalmasabb munkaerőt. Ebben a folyamatosan változó környezetben a kimagasló szaktudás megszerzése egyértelmű versenyelőnyt jelent. Ennek a versenyelőnynek a megszerzéséhez segít hozzá a most megvalósuló pályázat is, melynek köszönhetően a korszerű, modern szakoktatás feltételei valósulnak meg. 


Azt kívánom, hogy a tanulók ne legyenek kishitűek, hanem legyenek kíváncsiak, kreatívak és kitartóak. Ugyanis nem szabad alábecsülni a magyar oktatást és a magyar szaktudást. Mi magyarok egy szorgalmas és kitartó nemzet vagyunk páratlan szakmai tudással, szervezőképességgel és akarattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában