Helyi közélet

2023.09.15. 18:14

Lábcentrum nyílt Bakson - Fotók

Imre Péter Géza

Hivatalosan pénteken nyitotta meg kapuit a Héjjas-Hegedűs Andrea vezette baksi lábcentrum. Fotó: Imre Péter

A központi buszmegálló közelében nyílt meg hivatalosan is pénteken a Premiumwelt Lábcentrum. Héjjas-Hegedűs Andreát jól ismerik a helybeliek, évek óta kialakult vendégkörrel rendelkezik, és nemcsak baksiak, környékbeliek is járnak hozzá, sőt még Akasztóról is akad egy kliense. 

 A lábcentrum megnyitásával szintet léptünk, korszerű berendezésekkel, eszközökkel várunk mindenkit. Ami nagyon fontos számunkra: a szakértelem, a higiénia és az emberség 

– hangsúlyozta a megnyitón Héjjas-Hegedűs Andrea lábápoló mester és a 2016-ban életrehívott pesti cég egyik alapító-ügyvezetője, Gyebnár Ilona. Hozzátették: a kollégák továbbképzése is rendkívül lényeges számukra, ami országos érdekeltségű és hatáskörű. 

Arra összpontosítanak, hogy szoros, egymást segítő kapcsolat alakuljon ki a pedikűrösök és az egészségügyi szakma, például az orvosok között. Ugyanis léteznek olyan láb-, körömproblémák, amelyeket ők is kezelhetnek, de akadnak olyan kliensek, akiket már a súlyosabb tünetekkel orvoshoz irányíthatnak. Emellett álltak ki a megnyitón megjelentek: bizonyos területek helyi szakemberei, a képviselő-testület tagjai és Búza Zsolt polgármester, aki azt is vállalta, amióta Andreához jár kezelésekre, semmi gondja sincs a lábával és a körmével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában