Martyinné Pálföldi Anett örömmel vállalta a feladatot

2023.09.22. 16:20

Új igazgató vezeti az egyházi iskolát

Arany T. János

Martyinné Pálföldi Anett, a mórahalmi Szent László Katolikus Általános Iskola új igazgatója. Fotó: DM

Az új tanévtől Martyinné Pálföldi Anett vezeti a mórahalmi Szent László Katolikus Általános Iskolát. Az intézményvezető Kiskunhalason született, gyermekéveit Bácsalmáson töltötte. Édesanyja pedagógus, neki köszönhetően választotta ezt a hivatást. A Szegedi Tudományegyetem történelem és kommunikáció szakán, majd a jogi karon a társadalombiztosítási igazgatáson szerzett diplomát. Pedagógus pályafutását Tompán kezdte, majd első gyermeke születése után Mórahalomra költözött, szakmai pályafutását Forráskúton folytatta. Második kisfia születése óta tanít Mórahalmon. 

Az iskola közössége, családias hangulata gyorsan magával ragadott, elvarázsolt. Ebből a varázslatból fel sem ébredve az iskola élére kerültem. Örömmel és nagy tervekkel vállaltam ezt a feladatot. Az összetartó és egymást segítő tanári karral a következőképpen képzeljük el a jövőt: a 21. század Szent László Katolikus Általános Iskola iskolája nemcsak innovatív, hanem családias hangulatú, biztonságot nyújtó intézmény is. Olyan, ahol jól érzik magukat a gyerekek, törődnek velük, mert ez a legfontosabb számukra. Lényeges, milyen szakköreink vannak, milyen tanulmányi versenyeket nyerünk, de intézményünk megítélését nem csak ez határozza meg. Legalább annyira fontos a szülők véleménye is, mivel a legféltettebb kincsüket, a gyermeküket bízzák ránk. Élményekben gazdag, boldog és sikeres iskoláséveket szeretnénk biztosítani a ránk bízott gyermekeknek

 – fogalmazott bemutatkozásában a mórahalmi egyházi iskola új igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában