Régi időkre emlékeztek az egykori diákok

2023.10.21. 14:40

55 éves találkozójukat tartották Mindszenten

Tábori Szilvia

Együtt töltött idők emlékét idézték fel. Fotó: Tóth Ilona

Az 1968-ban végzett osztály tartotta meg 55 éves találkozóját a mindszenti Dózsa-telepi Általános Iskolában. A régi iskolájuk falai között jó hangulatú beszélgetés során számolt be mindenki az elmúlt évek eseményeiről. A temetőben közösen elhelyezték a megemlékezés virágait egykori osztályfőnökük, Maráczi Józsefné és igazgatójuk, Nagy István sírjára. Közös ebéddel folytatódott a találkozó a Gyümi Étteremben, kötetlen beszélgetések során jól esett visszaemlékezni a régmúlt időkre, szeretett pedagógusaikra. Nagy örömükre szolgált az öregdiákoknak, hogy tanáraik Nagy Istvánné és Gyovai Bernátné elfogadták meghívásukat.

A fotón balról az első sorban ülnek:  Gyovai Piroska, Dr. Nagy Istvánné, Gyovai Bernátné és Pálnik Zoltánné. Álló sor balról: Kovács József, Ormándi Erzsébet, Bacsa Vera, Mihály Béláné, Lekrinszkiné Huszka Mária, Veszelovszki Mihály, Lecza Jolán, Péter Andrásné, Annus József, Rozgonyi Sándor és Répás József.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában