Csongrád-Csanád vármegye

2023.10.26. 08:40

Elindult a Karitáció Angyalai program

Timár Kriszta

Idén immár negyedik alkalommal rendezik meg a Karitáció Angyalai programot. Az elmúlt három karácsony során ennek köszönhetően több mint 300 gyermek kapott ajándékot. Idén is legalább 100 gyerek számára szeretnék a karácsonyi csodát elhozni, tehát karácsonyra megelevenednek a gyerekek kívánságrajzai.

A gyerekeknek nincs más dolguk, mint hogy lerajzolják, mire vágynak. A Karitáció Alapítvány arra kéri a rászoruló szülőket, hogy küldjenek egy rövid bemutatkozást a családról, nagyjából 3-4 mondatban, a levél tartalmazza a gyermek nevét, életkorát és hogy Csongrád-Csanád vármegye melyik városban él, továbbá természetesen a gyerek rajzát vagy levelét. A gyermekek vágyai felkerülnek a Karitáció Angyalainak ajándék listájára. Az első 100 jelentkező álmát váltják valóra.

A karácsonyi kívánságokat november 15-én 16 óráig várják e-mailben az [email protected] címre, vagy postai úton az alapítvány irodájába 6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában