MÁV

2023.10.21. 11:47

Gázolás miatt késik a Szeged – Budapest között közlekedő vonat

Delmagyar.hu

11 órára befejezték Ceglédnél a baleseti helyszínelést, így ismét közlekedhetnek a vonatok Cegléd-Nyársapát-Nagykőrös között. Nem kell átszállni pótlóbuszra. A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon kora délután állhat helyre a menetrend.
- A Budapestről Szegedre tartó, Ceglédről 10:48-kor továbbinduló és a Szegedről Budapestre tartó, Nagykőrösről 11 órakor továbbinduló Napfény InterCity (IC 732, IC 737) már teljes útvonalán – 20-30 perces késéssel - közlekedik.

Előzmény:

A Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó, Kecskemétről 8:56-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 717) elgázolt egy embert Cegléd és Nyársapát között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan délig – szünetel a forgalom ezen a szakaszon. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendel.

A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-30, esetenként 30-60 perccel hosszabb eljutási időkre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.

Cegléd és Nagykőrös között pótlóbuszok szállítják az utasokat.  A Nyugatiból Szegedre 10:53-kor induló Napfény InterCity (IC 704) nem közlekedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában