Helyi közélet

2023.11.14. 15:03

Csalók járják a makói Gerizdest

Szabó Imre

Képünk illusztráció.

Forrás: shutterstock

Legyünk óvatosak! Csalók járják Gerizdes városrészt – hívja fel a figyelmet közösségi oldalán a városrész önkormányzati képviselője, Botlik Anita. Felhívásában megosztotta egy ott lakó levelét is, aki egy szomszédja javaslatára fordult a képviselőhöz.

Mint a levélben olvasható, az illető hétfőn, séta közben vette észre először a Velnök utcán, hogy egy fehér autóból egy roma férfi szállt ki, és becsengetett egy házhoz. Kis idő múlva a társával tovább hajtottak, és ugyanezt megismételték a Nyizsnyai, majd a Kelemen László utcán is. A levél írója éppen akkor ért haza, amikor az egyikük az ő kapujuknál nyomta a csengőt, és akkor rákérdezett, mi járatban van. Ekkor derült ki, hogy az önkormányzatra hivatkozva arról érdeklődnek, a tulajdonos szeretné-e a kocsibejáróját aszfaltoztatni. A gerizdesi lakosnak feltűnt, hogy semmilyen dosszié nincs nála, és gyanús volt számára az önkormányzatra való hivatkozás is. Az autó típusát sajnos nem figyelte meg, csak annyit jegyzett meg, hogy egy kisebb kocsi volt. A rendszámot sem írta fel. A levélíró sorait azzal zárta, reméli, senki sem sétál bele a csapdájukba.

Botlik Anita közösségi oldalán megköszönte a lakó jelzését, egyúttal hangsúlyozta: az önkormányzat az ingatlanok előtti gépjárműbeállók aszfaltozására nem kért fel és nem bízott meg senkit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában