Hárommilliós büntetést kapott a Mindenki Magyarország Mozgalom

2023.11.15. 12:19

Márki-Zay Péter megint adományokat vár a szimpatizánsaitól

Kovács Erika

Márki-Zay Péter a kormányt és egy kommentelőt hibáztat a büntetés miatt. Archív Fotó: Török János

Hárommillió forintra büntették meg Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalmát. A vásárhelyi polgármester ezért is a kormányt hibáztatja és a támogatóitól szeretné összegyűjteni a pénzt.

„Lesújtott a hatalom – egy kommentért 3 millió forintos büntetést kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom!” – áll a polgármester hivatalos közösségi oldalán közzétett posztjában. Leírása szerint azért kapták a büntetést, mert a kampány idején elfelejtettek egy beállítást bekapcsolni a Facebook oldalukon.

„A beállítás elmulasztásáért egy kommentelő jelentett fel minket, aki többször is hozzászólt a posztjainkhoz, ami után automatikusan üzenetet kapott. Tehát mindössze azért kell a Mozgalmunknak 3 millió forintot megfizetnie, mert egy kormánypárti kommentelő hozzászólásokkal bombázta a Facebook oldalunkat, ami után automatikus messenger üzenetet kapott.” – magyarázta Márki-Zay Péter és hozzátette, segítségre szorulnak, a tagjaikhoz, szimpatizánsaikhoz, és a szolidáris ellenzékihez fordulnak, hogy kifizethessék a 3 millió forintot. Mellesleg az adománykérés Márki-Zay Péter szinte minden posztja alatt ott van.

Rájár a rúd a Mindenki Magyarországa Mozgalomra. Már jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége másfél éve jogellenesen működik, a 2022 júniusi tisztújítás nem volt szabályos, új rendkívül tisztújító közgyűlést kell tartaniuk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában