Csótiné Ördög Edit munkásságát ismerte el a belügyminiszter

2023.11.26. 07:00

Szociális Munkáért Díjat kapott az intézményvezető

Arany T. János

Fontos a jó csapat. Csótiné Ördög Edit, a Homokháti Szociális Központ intézményvezetője, Bálintné Mityók Szilvia gazdasági vezető, Kormosné Kovács Katalin tagintézményvezető és Vassné Pesir Zita intézményvezető-helyettes.

Fotó: Karnok Csaba

Pintér Sándor belügyminiszter a szociális szakmák területén végzett kimagasló tevékenysége elismeréséül, a szociális munka napja alkalmából Szociális Munkáért Díjat adományozott Csótiné Ördög Edit, a Homokháti Szociális Központ intézményvezetője számára. Az intézményvezetőnek idén ez már a második elismerése: márciusban Csongrád-Csanád Vármegyéért Díjat kapott 30 éves szakmai tevékenységének elismeréseként.

A díjazott akkor is és most a csapatmunka fontosságát hangsúlyozta. 

 A díjak megerősítenek abban, hogy jó úton haladok. És érdemes tovább tenni, küzdeni a kollégáimmal közösen. Ahhoz, hogy én ezeket a díjakat, kitüntetéseket megkaptam, nagyon sokat tesznek hozzá azok a kollégák is, akik körülöttem vannak, hiszen egy nagyon erős stábbal dolgozom, akik az ötleteimet, gondolataimat megvalósítják. A másik, hogy munkáltatóként, intézményen belül próbálok tenni az ellen, hogy elvándoroljanak a szociális és gyermekvédelemben dolgozó munkatársaim. A cél, hogy egy kolléga minél hosszabb ideig tudjon ezen a területen dolgozni, hiszen akkor szerez megfelelő gyakorlatot, rálátást

 – magyarázta.  

Karnok Csaba
Csótiné Ördög Edit, a Homokháti Szociális Központ intézményvezetője.
Fotó: Karnok Csaba

Csótiné Ördög Edit oktatási tevékenységet is folytat. A Szegedi Tudományegyetem szociális duális programelemének szakmai kidolgozásában aktív szerepet kapott és vállalt szakmai partnerként. A jövő szociális és gyermekvédelmi szakemberei részére a szociális intézményvezetés és menedzsment tantárgy oktatásán keresztül vállalja a hallgatók felkészítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában