Helyi közélet

2023.12.15. 17:30

Szalváék az Év családja

Darók József

Fotó: Vidovics Ferenc

Az önkormányzat képviselő-testülete ebben az évben alapította az Év családja Szentesen-díjat, melyet a beérkezett ajánlások alapján a novemberi testületi ülésen ítéltek oda a hét gyermeket nevelő Szalva család számára. A két szülő, valamint a gyermekek együtt vették át a díjat Szabó Zoltán Ferenc polgármestertől a legutóbbi testületi ülés elején.

Olyan családot díjaztak, amely mindennapi életvitelével példaértékű összefogásával sokak számára erőt adhat, igazi példája annak, hogy milyen szeretetben tud élni egy család. A szülők, Szalva Tamás és Szentirmai Nikolett arra törekedtek, hogy minél több minőségi időt tudjanak gyermekeikkel, Flórával, Petrával, Grétával, Mátéval, Bencével és Babival tölteni. Közös gyermekük, Réka érkezése tette kerek egésszé az életüket.

Köszöntötték az ülésen a november 9-12. között a spanyolországi Alicantéban rendezett Acrodance Free Európa-kupán ezüstérmet szerző Veritas Fitness Fitkid versenyzőit és edzőjüket, az egyéniben aranyérmes Szombathelyi Pétert.

Az ülésen cégek üzleti terveit tárgyalták, valamint azt, hogy a városközpontban sokakat zavaró gördeszkás fiatalok számára pályázat útján úgynevezett görparkot létesítenének a Pusztai László Sporttelepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában