Helyi közélet

2023.12.10. 21:45

Több, mint 2 millió forint értékű adományt vehetett át az ÁGOTA Alapítvány Környén

Már több, mint egy évtizede rendezi meg a szeretet, a barátság és a segítség jegyében az adventi időszak kezdetével ünnepi ajándékátadását a Ho-Máhr Trans Kft.. Az ÁGOTA Alapítvány számára szerveztek gyűjtést.

Delmagyar.hu

Forrás: KEMMA

A Környén rendezett ünnepélyes adományátadáson képviseltette magát a Gyermelyi Zrt., a Hartmann Kft., a Gelbmann Kft., a Motor Classic Zrt. és a VOSZ Komárom-Esztergom vármegyei szervezete is - adta hírül sajtóközleményében az ÁGOTA Alapítvány.  

Az eseményen idén többek közt 7000 kilogramm Gyermelyi  tésztát és lisztet, 280 Mikulás csomagot, 2800 tojást, vitaminokat, új játékokat, illetve sok más hasznos ajándékot nyújtottak át az ÁGOTA Alapítványnak.

Az alapítvány az átvett adományokat a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek, nevelőszülői családoknak, gyermek- és lakásotthonoknak juttatja el.  

Az adományozó cégek képviseletében jelen volt többek közt Káhn Norbert, a Gyermelyi Zrt. igazgatója is, aki elmondta: mintegy 7 tonna liszttel és tésztával tudták ez alkalommal támogatni az alapítványt.

Régi jó együttműködésünk van az ÁGOTÁ-val. Őszintén és jó szívvel adjuk azt, amit adunk, mert tudjuk, hogy jó helyre megy

 – fogalmazott Káhn Norbert.

Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője az adományok átadásakor hangsúlyozta, hogy a segítők önzetlen felajánlásának köszönhetően számtalan gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermek, fiatal és nevelőszülői család mindennapjait szépítik meg az ünnepi időszakban.

Talán nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mekkora segítség lehet ez a felajánlás többek közt azoknak a nevelőszülőknek is, akik ezt a hivatást végzik, akik ezt a szép feladatot felvállalták 

– fogalmazott Honosiné Máhr Ágnes.  

Az ÁGOTA Alapítvány képviseletében András Katalin mondott köszönetet az adományokért. 

Olvasható a KEMMA oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában