Helyi közélet

2024.01.16. 10:46

Szalma Botond lesz Márki-Zay Péter „kapitánya”

Kovács Erika

Archív fotó.

Forrás: HírTV

A Magyar Hang információi szerint Szalma Botond lesz Márki-Zay Péter kampányfőnöke.

Rutinos politikussal erősödött a Mindenki Magyarországa Néppárt, aki erős kézzel, kampányfőnökként fogja segíteni a pártot a következő hónapokban. Rosszakaróim sokszor használták gúnyolódva a kapitány kifejezést, most azonban bár én magamat továbbra sem nevezném kapitánynak, valaki olyan vállalta a kampányunk irányítását, akit teljes joggal tekinthetünk kapitánynak. Szükség van rá ugyanis, hogy hazánk viharos tengeren hánykódó hajójában a gőzt végre a gépezetbe, és ne csak kürtökbe vezessük, hogy hazánk hajója végre elinduljon az évezrede kijelölt nyugati irányba, és ne csak dudáljon

 – adta hírül hétfőn Márki-Zay Péter a közössélgi oldalán, de nem árulta el, hogy a kampányfőnöke személyét. 

Vásárhelyen azonban híre ment, hogy valószínűleg Szalma Botond állt be Márki-Zay csapatába, hiszen a polgármester körbeírása rá illett, korábban a Mahart vezérigazgatója volt.

A Magyar Hang már tényként állítja ezt. Szalma Botond egykori tengerésztiszt és Mahart-vezérigazgató, a KDNP volt budapesti elnöke, a kormány jobboldali kritikusa lesz a „kapitány”. Szalma Botond tavaly nyáron előadója volt a Hódagro Zrt. és a Gabonakutató Kft. által szervezett országos kalászos fajtabemutatónak, ahol a szállítmányozás kihívásairól beszélt, nem kevés politikai töltettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában