Tündérszépek 2024

2024.02.16. 18:10

Fotósaink még gyönyörűbbé teszik a Tündérszépeket

Miért érdemes a Tündérszépek verseny jelentkezőiek profi fotósainkra bízni magukat portfóliójuk elkészítésében? A jó hangulat és a különleges élmény mellett azért is, mert így biztos, hogy a lehető legelőnyösebb felvételekkel nevezhetnek a megmérettetésre.

Timár Kriszta

A stúdiófotózások minden évben nagyon jó hangulatban zajlanak. Archív fotó: Karnok Csaba

Február 5-én indult útjára ismét, immár 5. alkalommal a Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenye, a Tündérszépek. A verseny weboldalán már ki lehet tölteni a jelentkezési lapot, amelyben azt is megkérdezzük, saját fotókkal szeretnének a hölgyek indulni a versenyen, vagy elkészítsük számukra portfóliójukat. Az előző évek tapasztalatai alapján azt tudjuk mondani, érdemes élni az ingyenes stúdiófotózás lehetőségével. Azon kívül, hogy sokak számára ez lehet az első ilyen jellegű élmény, akár a továbbjutásról is dönthet az, ha profi felvételeket lát a zsűri. Hiszen lehet bármilyen szép valaki, ha előnytelen szögből, előnytelen megvilágításban vagy éppen rossz minőségű képen kell ezt megmutatni, az általában nem szokott sikerülni. Márpedig itt az első két fordulóban nincs lehetőség a nevezőknek a személyes bemutatkozásra, vagyis csak és kizárólag a beküldött felvételek alapján születik majd meg a döntés a továbbjutásról.

Fotóriporter kollégáinknak az a tanult szakmája, hogy meglássák, egy kép hogyan lesz tökéletes, illetve miként lehet valakiről a legelőnyösebb felvételeket elkészíteni. Éppen ezért bátorítunk mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel. A stúdiófotózással kapcsolatosan a leendő Tündérszépeknek így már csak annyi dolguk lesz, hogy kitalálják, milyen ruhákat viseljenek, illetve milyen kiegészítőkkel dobják fel, tegyék egyedibbé megjelenésüket. Javasoljuk, hogy ez utóbbira is mindenképpen gondoljanak, hiszen jól tudjuk: arra emlékszünk jobban, aki kicsit más, kicsit szokatlanabb, mint az átlag.

Elő tehát a gardrób mélyén rejlő kincsekkel, aztán pedig jelentkezzetek szépségversenyünkre! A regisztrációs lapon pedig bátran jelöljétek be, hogy igénylitek az ingyenes fotózást. Ígérjük, nem fogjátok megbánni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában