Helyi közélet

2024.03.26. 12:00

Két képviselőjelöltjét már bemutatta a Fidesz Hódmezővásárhelyen

Kovács Erika

A Fidesz és a KDNP hódmezővásárhelyi szervezetei az önkormányzati választáson induló jelöltjei közül két aspiránst már bemutatott a Fidesz Hódmezővásárhelyi szervezete hivatalos közösségi oldalán. Benkő Zsolt 18 éve felel a külterületekért képviselőként, most ismét megméretteti magát. Nagy Gyöngyi történész, magyar- és történelemtanár pedig a belvárosban indul a mandátumért.

„18 éve képviselem a Kishomokon, a külterületen, majd a Kertváros egy részén élő embereket. Ez az időszak bebizonyította, hogy összefogással, közös munkával sok eredményt tudunk elérni, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. Közösségeink építése a legfontosabb dolog, számomra továbbra is fontos cél, hogy a választókörzetemben élők minden lehetőséget és figyelmet megkapjanak! Ezért szeretném folytatni a munkát és indulok újra az önkormányzati választáson” – fogalmazott Benkő Zsolt. 

Nagy Gyöngyit pedagógusként, történészként, közéleti szerepvállalásai kapcsán már jól ismerik a vásárhelyi polgárok. „Hiszek abban, hogy a közösségért való szolgálat feladat és felelősség. Azért indulok a belvárosi körzetben az önkormányzati képviselő-választáson, hogy a vásárhelyi polgárok, gyökereik megőrzése mellett új, modern, élhető városban élhessenek!” – írta a bemutatkozásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában