A vásárhelyi polgármestert eddig ötször ítélték el jogerősen rágalmazás miatt

2024.03.18. 12:00

MZP1G: Márki-Zay Péter feketeöves hazudozó

Az MZP1G oldal szerint Márki-Zay Péter feketeöves hazudozó, mert nincs még egy polgármester, akit ötször ítélt el jogerősen a bíróság rágalmazás miatt. Több polgári pert is veszített és jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene. Erről a közösségi oldal vasárnap éjjel tettek közzé egy posztot, "MZP, a hazug" címmel.

Kovács Erika

Fotó: Kuklis István / Archív fotó

Bár MZP többször elmondta már nyilvánosan, hogy a vallása tiltja a hazugságot, úgy tűnik, ezen vallási meggyőződése sem akadályozta meg mások lejáratásában, megrágalmazásában. Nem tudunk még egy olyan hivatalban levő polgármesterről, akit már ötször ítélt el jogerősen a bíróság rágalmazás miatt, ugyanezen okból több polgári pert is veszített, de jelenleg is több büntető és polgári per van ellene folyamatban

 – áll az MZP1G oldalon, ahol fel is sorolták Márki-Zay Péter pervesztéseit.

Ezek között szerepel, hogy Miklós Anikó korábbi vásárhelyi iskolaigazgatóról azt állította, hogy egy kollégáját "politikai okból súlyosan megalázta és megfenyegette". Juhász Tünde akkori kormánymegbízottról és Holubán Csilláról, a Szegedi Járási Hivatal vezetőjéről is jogsértő kijelentéseket tett a vásárhelyi polgármester, akárcsak Lázár Jánosról, őt korrupcióval, bűncselekmények elkövetésével hozta összefüggésbe. Szabó Bálint volt szegedi önkormányzati képviselő két rágalmazási pert is indított MZP ellen, mert többszörösen elítélt, büntetett előéletű bűnözőnek nevezte. Havasi Katalinról, a vásárhelyi kórház korábbi orvosigazgatójáról, a helyi Fidesz volt elnökéről egy fórumon, nagy nyilvánosság előtt állított valótlanságokat Márki-Zay Péter. Végh Ibolya volt aljegyző is beperelte, miután hűtlen kezelés gyanújával vádolta meg.

A közösségi oldalon lévő posztban azt írták, hogy jelenleg is vannak folyamatban a városvezető ellen személyiségvédelmi és rágalmazási perek. 

Látható, hogy MZP nem tud tiszta eszközökkel politizálni, állandóan keresi a konfliktusokat, a vallási meggyőződésének hangsúlyozása is csak púder. MZP valójában feketeöves hazudozó, a hazugságaiért pedig semmilyen felelősséget nem vállal 

– állítja az MZP1G oldal.

A teljes poszt ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában