Helyi közélet

2024.04.06. 13:12

A mozgás volt a lényeg Algyőn – Galéria + Videó

Sportnapot rendeztek Algyőn a hétvégén. A programra megtelt a faluház.

Suki Zoltán

Kicsik és nagyok együtt mozogtak a Faluházban. Fotó: Karnok Csaba

A sport összeköt, szívügyünk a mozgás! – ezzel a mottóval rendeztek családi sportnapot az Algyői Faluháznál szombaton 9 és 14 óra között. A megnyitó után zumbázni lehetett Vidács Líviával, majd 10 és 11 óra között Best body és életmód tanácsadást hallgathattak meg az érdeklődők Katus Attilától. Akinek pedig ez nem lett volna elég, választhatott a cardio kick-box, a jóga, és az aerobic között is.

A Faluház egyébként teljesen megtelt kicsikkel, és nagyobbakkal, és azt sem lehetett eldönteni, hogy melyik korosztály élvezi jobban a közös mozgást.

A Takács család két kislánnyal érkezett, akik tetőtől talpig sportfelszerelésben voltak, ahogy az édesanyjuk is. Az apa azt mondta lapunknak, hogy ő inkább kint várakozik, amíg a család nőtagjai bent sportolnak a Faluházban.

Egyébként érdekes, hogy férfiakat szinte csak elvétve lehetett látni, ráadásul szinte egyikük sem zumbázott, bárhogy is kérlelte a felesége.

A szervezők a legkisebbeknek egy játszósarkot is kialakítottak, hogy, ha esetleg elfáradnának, legyen hol kipihenni magukat. Az algyői sportnapnak a népszerűségét látva egészen biztos, hogy lesz folytatása.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában