Makó

2024.04.06. 09:00

A városházán vehetők át a megmaradt utalványok

Szabó Imre

Botlik Anita makói önkormányzati képviselő egyik sikeres kézbesítése. Fotó: Botlik Anita közösségi oldala

Május 31-ig vehetik át a városházán a húsvéti utalványt azok a 65 év felettiek, akiknek a körzetönkormányzati képviselője nem tudta azt személyesen átadni. A 15 ezer forintos vásárlási utalványokat az egyéni körzettel rendelkező képviselők február 28-án vették kézhez, és szétosztásukat az érintetteknek valamennyiük befejezte még húsvét előtt.

Az 5. számú körzet önkormányzati képviselője, Botlik Anita például 778 darabot vitt ki, 28-at azonban nem tudott átadni, mert a többszöri felkeresés ellenére sem talált otthon senkit. Megtudtuk, ők a polgármesteri hivatal pénztárában kaphatják ezeket meg hétfőn és pénteken reggel 8-tól délig, illetve szerdán ezen kívül délután 1-től 6-ig is, egészem május 31-ig. 

A Maros-parti városban most összesen 5100 nyugdíjas számára készült húsvéti utalvány. A polgármester, Farkas Éva Erzsébet a legutóbbi testületi ülésen elmondta, idén tavasszal több mint 76 millió forintot fordított erre az önkormányzat. A városban évek óta, rendszeresen megajándékozzák így a 65 éven felülieket – és nem csak húsvét, hanem karácsony előtt, az adventi időszakban is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában