Képviselő-jelöltjeik élhetőbb, békés várost szeretnének

2024.04.18. 11:22

Bemutatta csapatát a Mi Hazánk Vásárhelyen

Balog Norbert, a Mi Hazánk Mozgalom hódmezővásárhelyi polgármester-jelöltje bemutatta a képviselő-jelölti csapatát. Véleménye szerint békére, kiszámítható fejlődésre van szüksége Vásárhelynek, hogy a fiatalok itt tervezzenek jövőt, családot.

Kovács Erika

A Mi Hazánk Mozgalom hódmezővásárhelyi jelöltjei. Fotó: Mi Hazánk Mozgalom

 Mindannyian vásárhelyi lakosok és lokálpatrióták vagyunk. Közös bennünk, hogy aggódunk a jövőnk miatt, féltjük és szeretjük hazánkat, nemzetünket. Ismerjük lakóhelyünk gondjait, problémáit és tudjuk, hogyan léphetne a fejlődés útjára, és hogyan lehetne élhető, jobb hely Vásárhely. A csapatunkban többen vállalkozók, de van gépésztechnikus, kozmetikus mester, történész, állatorvos, ex katona, tanuló, öko-, bio gazdálkodó agrármérnök. Ezért is látjuk széleskörűen át a mindennapok nehézségeit 

– szögezte le Balog Norbert. Kiemelte, látják a széthúzást, az állandó harcot, amely felőrli a közösséget. Véleménye szerint békére, kiszámítható fejlődésre van szüksége Vásárhelynek, hogy a fiatalok itt tervezzenek jövőt, családot.

A rendszerváltozás óta 10 ezer fővel kevesebben élünk Hódmezővásárhelyen, ezért a legfontosabb, hogy megállítsuk a fogyást, és újra vonzóvá, fejlődővé tegyük lakóhelyünket. A város vezetőinek, képviselőinek mindent meg kell tenniük a helyi munkahelyek védelmében, gyarapításában. Azon fogunk dolgozni, hogy a vállalkozások munkaerőigényét csakis helyi munkavállalókkal lehessen feltölteni, így biztosítva a magasabb béreket az itt lakóknak. Így maradhat meg a már szinte páratlan, régvolt vásárhelyi közösség és nyelvjárás a jövőnek, így tudunk gondoskodni idős honfitársainkról is. Nincs más utunk a megmaradásunkhoz, gyarapodásunkhoz csak a lokálpatrióta, hazafias gondolkodás meghonosítása a közügyek irányításában 

– mondta a Balog Norbert.

A Mi Hazánk Mozgalom képviselő-jelöltjei: Garami Andrea, Finta Sámuel, Kovács János Tibor, Kovács Sándor, Harangozóné Dabis Zsuzsanna, Dani Dániel Pál, Szabó Rózsa, Olasz Károly, Dani Zsolt, Balog Norbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában