Helyi közélet

2024.04.03. 18:35

Szeibel Máté és Nagy Enikő Diána a Fidesz-KDNP vásárhelyi képviselőjelöltjei

Újabb két jelöltjét mutatta be a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete és a KDNP, így négy név már ismertté vált a szervezet képviselőjelölti csoportjából. Akik már biztosan megmérettetik magukat: Benkő Zsolt, Nagy Gyöngyi, Szeibel Máté és Nagy Enikő Diána.

Kovács Erika

Szeibel Máté és Nagy Enikő Diána a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezte közösségi oldalán jelentették be az indulásukat. Fotó: Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezte

Szeibel Máté Susánban dolgozik pedagógusként.

Nagyapám harminc évig volt hentes a Klauzál utcán, nagymamám eladási ügyintéző volt a Nagy Tüzépen. Számomra ők példaképek. Büszke vagyok arra, hogy én is Susánban dolgozom tanárként és hozzájuk hasonlóan szolgálom az itt élő embereket, diákokat. Úgy érzem, hogy változásra, kiszámíthatóságra, több lendületre van szükség a városban. Olyan politikára, ahol nemcsak beszélnek a problémákról, hanem tesznek is érte. Ezért vállalkozom Susán városrész szolgálatára és indulok képviselőjelöltként a választáson

 – olvastuk a bemutatkozásában.

Nagy Enikő Diána is tősgyökeres hódmezővásárhelyi pedagógus.

Számomra Újváros gyermekkorom legkedvesebb helyszíne, a nagyszüleimmel töltött csodálatos emlékek miatt. Ma is itt élek az ő egykori házukban, vigyázva életük munkájára. Most arra vállalkozom, hogy elindulok képviselőjelöltként ebben a körzetben. Szeretném építeni és segíteni Újvárost, illetve választókerületem többi részét is!

 – írta a jelölt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában