Helyi közélet

2024.05.24. 20:38

Drogterjesztőknek és pedofiloknak tartja a politikai ellenfeleit Márki-Zay Péter?

A Mindenki Magyarországa Mozgalom finanszírozásával Hódmezővásárhelyen több pontján is plakátokat helyeztek ki a következő szöveggel: „Június 9-én védjük meg Vásárhelyt a drogterjesztőktől és a pedofiloktól – Márki-Zay Péter és csapata”. A plakátokra Nagy Enikő Diána, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje egy Facebook-videóban reagált.

Kovács Erika

A Mindenki Magyarországa Mozgalom plakátján az alábbi szöveg olvasható. Fotó forrása: Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete

 Ezek Márki-Zay Péter legfontosabb üzenetei a városnak, vagyis aki nem vele van, az pedofil, drogos, bűnöző, migránsbarát. Mondják meg őszintén, erre van szüksége ennek a városnak? Jobb lett itt ettől bármi az elmúlt 6 évben? Az uszításból és hergeléstől jobb lett a menza, javult a parkolási helyzet, több lett a munkalehetőség, épült ebből bármi?

 – tette fel a kérdést Nagy Enikő Diána. Hangsúlyozta, ettől csak rosszabb lett a város hangulata és nagyobb a megosztottság. Az önkormányzat pedig összeveszett mindenkivel, így mára nagy ívben elkerüli Vásárhelyt minden fejlesztés.

 Nincs se nyugtunk, se pénzünk! Önnek jobb ettől az élete? Ezt szeretné hallgatni a következő 5 évben is? Egyre többen vagyunk, akik azt mondjuk, legyen ennek vége, lépjünk tovább. Már rég nem az a kérdés, hogy ki kezdte, hanem az, hogy ki képes befejezni 

– mondta Nagy Enikő Diána.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában