Szeibel Máté kinyittatná a susáni kispostát, a Klauzál utcai iskola felújítását is szorgalmazza

2024.05.24. 17:30

Grezsa István: Ne keverjük össze a tatarozást a fejlesztéssel!

Grezsa István, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint a június 9-i választás arról szól, hogy Hódmezővásárhely továbbra is támogatja-e Márki-Zay Péter kétes politikai karrierjét, vagy a fejlődés reményében új fejezetet nyit egy új városvezetéssel.

Kovács Erika

Grezsa István, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szeibel Máté képviselőjelölttel tartott lakossági fórumot a Klauzál utcán. Fotó: Török János

Fotó: Török János

Szeibel Máté a susáni, 7-es választókörzet egyéni önkormányzati képviselőjelöltje, a Klauzál utcai Általános Iskola pedagógusa, igazgatóhelyettese. Részben azért is vállalkozott a képviselőjelöltségre, hogy segítse az iskoláját.

 Hivatásomból kifolyólag is nagyon sok susáni polgárral állok kapcsolatban. Hallom tőlük a városrész problémáit, mi az, amit másképp kellene csinálni. Nem jó irányba haladnak Vásárhelyen a dolgok. Nem engedhetjük tovább, hogy Hódmezővásárhely politikai csatatér maradjon. Az elkövetkező időszak kérdése, hogy marad a marakodás, vagy végre békét köthetünk. Én a béke pártján állok, akárcsak Grezsa István, polgármesterjelölt

 – fogalmazott Szeibel Máté. 

Programjában prioritást élvez a susáni kisposta újranyitása. Szívügye a Klauzál iskola felújítása, ahol méltatlan körülmények uralkodnak. Úgy fogalmazott, kiváló a tantestület, vagyis a motor jó, csak a kasznit kell felújítani. Korszerűsíteni szeretné a vasúti átjárókat, létrehozna a Klauzál utcán egy közösségi teret. Képviselővé választása esetén ígéretet tett a mindenkori korrekt megnyilvánulásra is, ha kell, munkát kritizál, de személyében senkit sem bánt meg.

Grezsa István polgármesterjelölt azt hangsúlyozta, békét kell kötni helyben, a mindenkori kormánnyal pedig új szövetséget.

Szeretném, ha Vásárhely továbblépne a fejlesztések irányába. Sajnos itt az elmúlt 6 évben az emberek fejében átprogramozták a fejlesztés fogalmát, ami ma a tatarozást jelenti. Mondok egy példát: kinek nem tetszik a könyvtár jelenlegi homlokzata, vagy a városháza tornyának új színe? De a könyvtárban a könyvek ugyanúgy dohosodnak, mint eddig, és a városháza is lepusztult belülről

 – mondta Grezsa István, kiemelve, hogy ezek tatarozások. 

A fejlesztés a tramtrain, a keleti- és az északi elkerülő út, a kórház új szárnyának megépítése volt, amelyek a Fideszhez kapcsolható beruházások. Grezsa István úgy fogalmazott, a június 9-i választás nem a Orbán Viktorról, Lázár Jánosról, a Fideszről, vagy róla szól, hanem Márki-Zay Péterről: kívánja-e a város a kétes politikai karrierjét tovább támogatni, vagy új fejezet nyit Hódmezővásárhely egy új városvezetéssel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában