Helyi közélet

2024.06.09. 11:13

Bozó Zoltán: a jó szándék felemel, a közösség teremt

Tábori Szilvia

Szentesen 9 órakor majdnem 13 százalékos volt a részvételi arány a választásokon, addigra természetesen Bozó Zoltán is leadta voksát. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének az elmúlt hetekben tapasztaltak adtak erőt ,és tették még elhivatottabbá, hogy meg kell hallanunk egymást, segíteni figyelni kell, ez egy igazi közösség legfontosabb feladata.

Az elmúlt hetekben a találkozások alkalmával saját történeteink születtek; volt, ahol együtt örültünk, volt ahol megismerhettem a családok múltját, volt ahol személyes tragédiákat osztottak meg velem, volt ahol segíteni tudtak. Hiszem, és tudom, hogy van bennünk erő lendület, akarat. Ne felejtsék a közösség teremt, a jó szó dicséret a jó szándék felemel 

– hangsúlyozta Szentes polgármester jelöltje. 

Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő szerint Szentes fejlődéséért kimondottan egyetlen személy vállalhat erre garanciát. Bozó Zoltán támogatása az önkormányzati választáson a város jövőjét, biztonságát jelenti. Elmondta ugyanakkor: különösen fontos, hogy a Fidesz valamennyi békepárti, békeszerető képviselőjelöltje ott legyen Brüsszelben, mert ez ad garanciát arra, hogy Magyarország a béke pártján marad. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában