Elismerést vehetett át Ótott Kovács Erika

2019.12.04. 08:20

20 év turisztikai munkáját ismerte el az ügynökség

Mint arról korábban már beszámoltunk, a mórahalmi Tourinform-iroda vezetője, Ótott Kovács Erika a közelmúltban a Magyar Turisztikai Ügynökség rendezvényén vehette át a 20 éve a Tourinformnál dolgozóknak járó elismerést. Mint a díjazott fogalmazott, kacskaringós út vezetett az irodavezetői pozícióig.

A. T. J.

Ótott Kovács Erika, a mórahalmi Tourinform-iroda vezetője együtt ünnepelte 20 éves vezetőségét a 20 éves irodával. FOTÓ: ARANY T. JÁNOS

– Az egész úgy kezdődött, hogy bementem polgármester úrhoz, hogy segítséget, lakást kérjek. Mórahalmi vagyok, és amikor önálló életet szerettünk volna kezdeni, akkor kerestem fel 1996 őszén. 1997 tavaszán jött az üzenet, hogy menjek be hozzá egy elbeszélgetésre a homokháti kistérségi egyesület vezetőjével, mert akkor indult el kistérségi szinten egy turizmusfejlesztési program, és ő látott bennem kellő elhivatottságot ahhoz, hogy az akkor még csak tervben lévő Tourinform-iroda vezetésével megbízzon – mesélte a díjazott.Erika az évek alatt folyamatosan képezte magát: 1983-ban végzett szűcsként, 1991-ben érettségizett, 1991-ben képesítés nélküli óvónőt kerestek Mórahalmon, így került vissza szülővárosába. A Tourinform-iroda végül 1998 júliusában nyitott ki.

Ótott Kovács Erika, a mórahalmi Tourinform-iroda vezetője együtt ünnepelte 20 éves vezetőségét a 20 éves irodával. FOTÓ: ARANY T. JÁNOS

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában