Szentes

2021.01.13. 19:57

Online koncerttel ünnepel a zenekar

A sikeres tavaszi „házhoz menő” utcabál után ismét egy különleges produkcióval lepi meg a rajongóit a Just Showband.

M. A.

A szentesi Just Showband. Fotó: Just Showband

Az idén tizenöt éves zenekar a művelődési központtal együttműködve egy kétszer ötvenperces online koncertet ad pénteken este nyolc órától.

– A tavaszi mozgó koncertünkön bebizonyosodott, hogy még ha a legrosszabb is történik, akkor is van lehetőség tartani a kapcsolatot a közönséggel. Az emberek megérdemlik, hogy egy kicsit ki tudjanak kapcsolódni, lazítani, mi pedig ezt tudjuk ad­­ni nekik, csinálunk egy nagy bulit – mondta el a zenekar vezetője. Fekete-Kováts Zoltán hozzátette, fontosnak tartják, hogy tudjanak adni valamit az embereknek, ugyanakkor a zenekar is legalább együtt lehet egy kicsit a koncerten. Négy hónapja már nem zenélhettek együtt, ezért nagy kihívás lesz számukra próba nélkül, élőben fellépni.

A szentesi Just Showband. Fotó: Just Showband

A bulin, bár személyesen nem lehetnek ott, azért számítanak a közönségre is: a műsor első felében az együttes által kiválasztott dalokat hallhatják, de a koncert második felében a közönség dönti el, mit játsszanak majd.

Lesz egy nagy kivetítő, ahol mi is láthatjuk majd a nekünk küldött üzeneteket, képeket, videókat, ezekre pedig reagá­lunk.

Azt szeretnénk, hogy le­hessen érezni, együtt vagyunk a közönséggel – mondta el a ze­­nekarvezető.

A pénteken este nyolctól kezdődő online bulit bárki ingyenesen követheti a Just Showband közösségi oldalán, ahol azt is megmutatják, milyen munka fo­lyik a háttérben minden egyes koncert alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában