Helyi kultúra

2021.04.07. 10:46

Már a nyitásra hangolódnak

– Mi is várjuk már, hogy újra élettel teljen meg a Művelődési Központ. Folyamatosan figyeljük az aktuális járványügyi rendelkezéseket, és ennek függvényében tervezzük majd az újranyitást – számolt be a kulturális intézmény vezetője, Hörömpöliné Víkor Ka­­talin.

M. A.

Készülnek a borfesztiválra, remélik, megtarthatják. Archív fotó: Majzik Attila

Fotó: Archív fotó / Majzik Attila

A Művelődési Központban a zárt ajtók ellenére is folyik a munka, több belső átalakításon is dolgoznak. Ezek közül a legnagyobb szabású a Magyar Király díszterem felújítása, ennek a műszaki átadása április 15-én várható.

– Azt egyelőre még nem tudjuk, mikor, azt azonban már igen, hogy miként tervezzük a terem ünnepélyes átadását: a tízéves Csongrádi Színtársulat ad majd egy gálaműsort – tájékoztatott az intézményvezető.

Készülnek a borfesztiválra, remélik, megtarthatják.
Archív fotó: Majzik Attila

Hörömpöliné Víkor Katalin hozzátette, a Művelődési Központ elkészítette az idei rendezvény- és szolgáltatási tervét, már tárgyaltak a rendezvények lehetséges fellépőivel. Jórészt olyan programokkal készülnek, amelyekre már tavaly pályáztak, de nem tudtak megtartani.

– Egyeztettünk a fellépőkkel, mindenki részéről megvan a szándék, készen állunk a nyitásra. A legnagyobb rendezvényünknek, a borfesztiválnak is kész a programja, de ennek a megvalósítása is attól függ, hogy milyen feltételekhez kötik a tömegrendezvényeket – összegzett az intézményvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában