Kézműves sörfőzdék és sörkülönlegességek fesztiválja

2022.07.16. 21:15

Hűsítő lombok alatt hűsítő sörök - Galéria

Kézműves sörfőzdék és sörkülönlegességek fesztiválja van az újszegedi ligetben egészen vasárnap 22 óráig. Olyan kézműves söröket kóstolhatunk meg a megyeszékhelyen, amelyeket csak elvétve találhatunk meg a boltok polcain vagy a vendéglátóhelyeken. A Söröm Fesztivált már hatodjára szervezi meg a Tisza Expo Zrt. Szegeden, korábban a Dugonics tér adott helyet a háromnapos programnak, azonban az évek során akkora lett az érdeklődés, hogy kinőtték a teret.

Kiss Anna

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Így a Tisza túloldalán csapolják a legjobb hazai kis és nagy sörfőzdék legfinomabb és legkülönlegesebb söreit. A hűsítő italok mellett ínycsiklandó ételek is várják a kilátogatókat a hatalmas lombok alatt. Emellett szórakoztató programokat is kínálnak a szervezők, ma este színpadra lép még például Fehérvári László, aki mulatós bulit tart a ligetben.

Vasárnap Raksa Betti mulatós műsora lesz látható és hallható, Kiss Péter és Karikó Zsófia slágerzenékkel szórakoztatja majd a nagyérdeműt, ezután megérkezik a sztárvendég, vagyis a Bon-Bon Együttes, míg a fesztivált DJ Horváth retró discoja zárja majd.

A szervezők azt szeretnék, ha a Söröm a jövőben országos szinten is meghatározó fesztivállá nőné ki magát. Emellett a háromnapos programmal céljuk az is, hogy a magyar sörfőzdék számára lehetőséget biztosítsanak termékeik népszerűsítésére, piaci pozíciójának erősítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában