A helyszínen is lehet jegyet váltani az esti koncertekre

2023.08.03. 12:30

Újra dübörög a Körös-Toroki Napok

Csütörtök délutántól vasárnap hajnalig várja látogatóit a csongrádi Körös-Toroki Napok. A fesztivál programjai napközben ingyenesek, az esti koncertekre a helyszínen is lehet jegyet vásárolni.

Tábori Szilvia

Pénteken érkezik Csongrádra az Azahriah is. Fotó: Dodó Ferenc/MW

A KTN, vagyis a Körös-Toroki Napok már csütörtök délutántól várja látogatóit. Esténként öt zenei helyszín programjaiból lehet válogatni, ám napközben ingyenes sport, kulturális és sportprogramok is lesznek. Utóbbinak a homokföveny és a lábtengó pálya ad helyet. A hagyományos sportbajnokságok mellett megtartják a homokvár építő versenyt, és a mindig népszerű hastánc- és rúdtánc bemutatókat is. De egészségügyi állapotfelmérésre, tanácsadásra, ismeretterjesztő előadásra szintén várják a családokat.

Mindemellett, a szervezők szerint idén az egyik legjelentősebb zenei programkínálatot állították össze: országosan elismert, és jelenleg a legnépszerűbb előadók fogadták el meghívásukat.  Így fellép mások mellett a telet házas koncertjeiről ismert Azahriah, a Halott Pénz, vagy az újgenerációs rap csapat, az OTL négy előadója. Ahogy Korda György és Balázs Klári sem hiányozhat a sorból.

Egyértelmű cél egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény, amely éppúgy megfelel a 25 éves hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak. A fesztivál területe nincs körbekerítve, így napközben ingyenesen látogatható valamennyi program. Esténként a színpadok bejáratánál kell felmutatni a karszalagokat, a többi területen szabadon lehet mozogni. 
A szervezők azt tanácsolják, hogy azok, akik a helyszínen szeretnének jegyet venni az esti zenei rendezvényekre, legalább egy-másfél órával kezdés előtt érkezzenek. A helyszínen 9 órától másnap hajnali négyig árusítják a bérleteket és napijegyeket.

A részletes program elérhető a fesztivál honlapján.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában