Helyi kultúra

2023.10.14. 12:37

Halloweenre készül Makó

Szelfipontot alakítottak ki Makón a Korona parkolóban, de különleges mulatságra is készülnek a hagymavárosban. Csokiosztók jelentkezését is várják.

Delmagyar.hu

Halloweenre készül Makó, szelfipont is várja a lakosokat. Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook-oldala

– Különleges őszi dekoráció és halloweeni szelfipont fogadja az arra járókat a Korona parkolóban. Tegyenek egy kellemes őszi sétát és készítsenek egy halloween-i fotót – írta közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester.

De nem csupán fotókat készíthetnek a makóiak, mulatságra is készülnek a városban október 28-án. Gyerekek indulnak majd útra és édességet gyűjtenek. Ehhez csokiosztók jelentkezését is várják az [email protected] címre, akik a „Csokit vagy csalunk!” estéjén szívesen fogadnák a gyereket.

A Hagymatikum is készül programokkal. 

– A félelmetes ugyanakkor izgalmas és szórakoztató programokat kicsiknek és nagyoknak terveztük, így senki sem marad ki a mókából

 – írták közösségi oldalukon. Aznap 13 és 18 óra között kreatív sarok és csillámtetoválás várja a kicsiket, 14 órakor kezdődik a „Csokit vagy csalunk!” édességvadászat a Gyerekvilágban, 15 órától Sajtkukac duó zenés műsorával szórakoztatják a vendégeket, majd 16.30-kor a Cozombolis Trió lép fel, majd 18 órától Habparty lesz a gyógymedencetérben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában