Május második felétől várják a gyúrósokat

2024.04.18. 08:30

Konditerem nyílik Mórahalmon

Arany T. János

Fotó: Móra-Net Televízió

Régi álmuk valósul meg a súlyzózásra és fekvenyomásra vágyó mórahalmiaknak. Hamarosan konditerem nyílik a homokháti városban. Az igény már régebben felmerült különböző városi Facebook-csoportokban, az önkormányzat pedig partner volt az ügyben. A részletekről Piti Gergő sportigazgató számolt be. A tervek szerint május második felében nyílik meg a terem a Móradombi Sportközpont Labdarúgó Centrum öltözőépületének első szintjén, a Móradomb körút 12-14. alatt. Jelenleg a gépek beszerzése zajlik. Az edzőtermet a Móra-Sport Nonprofit Kft. üzemelteti, ami 2013-ban azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a városban élők számára minél szélesebb körű és magas színvonalú sportolási lehetőséget biztosítson. Az edzőterem hétköznapokon reggel 6-tól este 10-ig, hétvégén reggel 8-tól este 8-ig lesz nyitva. Az edzőteremben lesz minden, ami kell: kardio- és erősítőgépek, súlyzók, szabadsúlyos eszközök és funkcionális edzésfelszerelések. Személyi edzők is rendelkezésre állnak majd, hogy segítsenek az edzésterv összeállításában. 

A létesítmény a város sportéletében jelentős fejlődést jelent, hiszen egy új, modern edzőterem lehetőséget teremt a rendszeres sportolásra, az egészséges életmódra 

– tette hozzá a sportigazgató.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában