Helyi kultúra

2022.06.18. 14:34

Világhírű DJ-k az emlékparkban

A SunSet Picnic első fellépője Metzker Viki lesz. Fotó: Máté Krisztián/MW

Az év zenei cse­megéjét kínálja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Em­lékpark, szombaton a skanzenben vi­­lághírű DJ-kel bulizhatnak az érdeklődők a SunSet Picnicen. A rendezvényen fellép ATB, Topic, Metzker Viki és Bricklake, a koncerteket megelőzően pedig családi nap várja a látogatókat. 

A családi nap keretében lesz többek között interaktív néptánc a Borvirág táncosaival, Hevesi Imre zenés gyermekműsora is várja a vendégeket Csernik Szende bábelőadása mellett. Délután lovasbemutató és bábelőadás is lesz, majd 17.30-kor kezdődik a SunSet Picnic Metzker Vikivel. Ezután következik Topic, ATB és Bricklake a malom melletti területen. 

A fesztiválon való részvé­telhez külön belépőjegy megváltása nem szükséges, az aznapi emlékparkba szóló belépőjegyekkel – akár 3000 forintos áron – vehetnek részt a programokon, és találkozhatnak világsztárokkal, nem mindennapi környezetben, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában