Gyerekeknek és felnőtteknek

2022.09.21. 15:36

Évadot hirdetett a bábszínház

Koós Kata

Kiss Ágnes igazgató és Schneider Jankó művészeti vezető ismertette a programokat. Fotó: Gémes Sándor

Izgalmas és játékos műsort ígért a Kövér Béla Bábszínház vezetősége a szerdai, évadnyitó társulati ülésen. Ahogy Kiss Ágnes igazgató fogalmazott, nehéz időszak várható, de a társulat erős és nagy szeretettel dolgoznak együtt, ami felvértezi a közösséget minden kihívással szemben. 

Tavalyról tovább játszott előadás lesz a Borsszem Jankó és a Mara és a pillangófül, utóbbi a bérletprogramba is bekerült. A családi bérlet már megvásárolható a színház jegypénztárában. 

Az új bemutatókról Schneider Jankó művészeti vezető tájékoztatta a megjelenteket. A legkisebbeket A kíváncsi pillangó és a Nyuszi, hopp! produkciókkal, valamint a Nagy hógolyó projekttel várják majd a teátrum kamaratermében. 

Az óvodásoknak a Csukás István regénye alapján készült Pintyőke Cirkusz, világszám! előadást és a Dániel András meséje nyomán készült Egy kupac kufli darabot kínálják. A gyerekek Vitéz Lászlóval és Robin Hood-dal is kalandozhatnak majd az évadban, továbbá főképp iskolásoknak ajánlották Lafkádió, az oroszlán, aki visszalőtt történetét, amely az identitáskeresés témáját feszegeti. 

Folytatják a felnőtteknek szóló előadássorozatot is, amelynek nyitóestjén, jövő hétfőn a Darvasi László műve által ihletett A 3 emeletes mesekönyv című produkciót tekintheti meg a közönség. Decemberig továbbá az Anyajegy című előadással és Schneider Jankó rendezésében egy one man show-val várják a felnőtt korosztályt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában