Szentes

2024.02.03. 16:23

Elindult a bérletmegújítás a színházban

Darók József

Illusztráció

Fotó: Maszlag Edina

A Tóth József Színház és Vigadóban ebben az évadban két részletben értékesítik a bérleteket, így az évad második felére megindult a bérletmegújítás, ami február 17-ig tart, ezt követően kezdődik a jegyvásárlás. Három felnőtt és három gyermek előadást kínálnak ebben a félévben is

 – közölte Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója. Rejtő Jenő Szőke ciklon című ismert könyvéből eltáncolt regény készült a Viharsarok Táncszínházzal közös produkcióban. Munkácsy, a festőfejedelem címmel musical is színre kerül, majd Hunyady Sándor Három sárkány, avagy a három nagynéni című komédiáját láthatják a felnőtteknek szóló bérletes előadásokban. A három gyermek előadásban Jókai Mór A bolondok grófja című komédiáját, Weöres Sándor Holdbeli csónakos zenés mesejátékát, valamint Berg Judit Rimini Ferrit szigeten című mesejátékát hozzák el Szentesre. A premiereket előbb Békéscsabán láthatják a nézők, így az első felnőtt bérletes előadás áprilisban kerül a szentesi nézők elé, majd májusban és júniusban követi a másik két darab.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában