Helyi sport

2007.01.12. 15:19

A BVSC-vel folytatják

Szombaton már folytatja csapatbajnoki szereplését az Extraligában a Floratom Szeged AC férfi együttese. Bár az őszi idényben csak óriási csatában nyert a többszörös bajnok BVSC Szegeden, most a fővárosban is egyértelműen esélyes.

Kissé szétszabdaltan, de már ma, ezután csak február 9-én játszanak, folytatódik a férfi asztalitenisz Extraligában a csapatbajnoki küzdelem. A Floratom Szeged AC gárdája a többszörös bajnok, Lombard-BVSC vendége lesz 11 órától. Az őszi első találkozón óriási csatában adta csak meg magát Tóth Tibor edző gárdája, hiszen a felnőtt válogatott két alapemberével, Jakab és Zwickl, felálló fővárosiak mindössze 6–4-re tudtak csak nyerni. Most azonban annak ellenére, hogy a szegediek második számú játékosának Kriston Zsoltnak egyik kenyéradója a fővárosi vasutas klub, s jól ismeri az ellenfél pingpongosainak a játékát, a hazaiak az egyértelmű esélyesei a találkozónak.

Tóth Tibor edző nem változtat az elmúlt hét végén az olaszországi Verzuolóban Interkupa-mérkőzésen játszott gárdán. Így a Dudás Róbert, Kriston Zsolt, Lukács Levente trió lép asztalhoz. A szegedi klub rossz hírt kapott a nemzetközi szövetségtől, mivel a Verzuolóban elszenvedett vereség utána Tisza-partiak számára befejeződött a kupaszereplés. Így a csapatnak ezután már csak a bajnokságra kell koncentrálnia.

Holnap a volt Móricz általános iskolában rendezik meg a Szeged városi asztalitenisz-bajnokságot. Kilenc órakor az újoncok kezdenek, a serdülők 10.30-tól lépnek asztalhoz, majd 11.30-tól az ifik ütik a kaucsuklabdát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában