Helyi sport

2007.01.12. 15:19

A Los Angeles Galaxyhoz igazolt David Beckham

Címkék#*nemzsport

David Beckham a szezon végén távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától és az amerikai Los Angeles Galaxyhoz igazol - ezt maga a 31 éves futballista közölte a Reuters brit hírügynökséggel. A játékos ötéves szerződést ír alá a kaliforniai klubbal, ahol augusztustól szerepel majd.

"Ezen a héten arra kértek a Realnál, hogy döntsek a jövőmről. A szerződéshosszabbítási ajánlatuk további két évre szólt." - mondta Beckham. "Miután egyeztettem a családommal és a tanácsadóimmal, úgy határoztam, hogy az amerikai bajnokságba, a Los Angeles Galaxyhoz igazolok."

A szigetországi sztár hozzátette: hálás a királyi gárda szurkolóinak és a madridiaknak, akik az ő és hozzátartozói spanyolországi tartózkodását kellemessé tették, ezért rendkívül nehéz volt számára a távozásról szóló döntés meghozatala.

"Nagyon élveztem az itt eltöltött időt és hálás vagyok ennek az egyesületnek, amiért lehetőséget adott számomra arra, hogy egy ilyen remek csapatban játszhassak" - fogalmazott Beckham.

A hírek szerint az öt év alatt a játékos 250 millió dollárt keres majd új klubjánál, azaz évente 50 millióval lesz gazdagabb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában