Helyi sport

2007.01.16. 15:19

A Virtus éremesője Ercsiben

A szegedi Virtus Wado-Ryu Karate Egyesület Ercsiben egy rangos, stílusfüggetlen, nyílt fudokan gyermekversenyen vett részt. A hatodik Kristó-kupán huszonkét hazai klub közel 300 sportolója indult.

A szegedi Virtus Wado-Ryu Karate Egyesület Ercsiben egy rangos, stílusfüggetlen, nyílt fudokan gyermekversenyen vett részt. A hatodik Kristó-kupán huszonkét hazai klub közel 300 sportolója indult. A Virtus karatékái 15 arany-, 5 ezüst- és 18 bronzérmet szereztek, és ezzel a budakalásziak mögött a pontverseny második helyén végeztek.

Az egyesület várja ötéves kortól a sportág iránt érdeklődők jelentkezését. Az edzéseket hétfőn, szerdán és pénteken tartják: előbb 16.45-től a szegedi Madách-iskolában, majd 18.15-től az újszegedi volt Móricz-iskola tornatermében. Érdeklődni a 06-70/565-3875-ös, valamint a 06-20/379-9814-es számon lehet.


Eredmények

A Virtus eredményei, Ercsiben, aranyérmesek: Szecsei Valter (egyéni és csapatkata), Holczer Márton (egyéni és csapatkata), Marjanovic Igor (kumite és csapatkata), Gera Dávid (csapatkata), Csúri Szabolcs (csapatkata), Vajda Milán (csapatkata), Tarjányi S. Szilvia (csapatkata), Bali Adrienn (csapatkata), Hervay Beáta (csapatkata), Bali Zoltán (kumite), Papdi Pál Soma (egyéni kata), Tóth Melinda (egyéni kata). Ezüstérmesek: Vajda M. (egyéni kata), Tarjányi S. Sz. (kumite), Bali A. (egyéni kata), Hervay B. (kumite), Farkas Tamás (kumite). Bronzérmesek: Gera D. (egyéni kata és kumite), Csúri Sz. (egyéni kata), Tarjányi S. Sz. (egyéni kata), Bali A. (kumite), Hervay B. (egyéni kata), Bali Z. (csapatkata), Farkas T. (csapatkata), Vozár Ferenc (egyéni és csapatkata), Gulicska Gergő (egyéni és csapatkata), Hervay Gergő (egyéni és csapatkata), Kóródi Csaba (egyéni és csapatkata), Gyulánszki Dávid (egyéni kata), Kanász Péter (egyéni kata). Edzők: Hamza Zsolt, Csongrádi Anikó.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában