Helyi sport

2007.01.05. 15:19

Elmarad a Bodrogi Bau mérkőzése!

Elmarad a vasárnap 18 órára kiírt Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli–Debreceni Vadkakasok NB I A csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés. A hajdúságiaknak már öt játékosuk sem maradt.

Walke Károly, a Debreceni Vadkakasok másodedzője először kollégáját, Czuprák Lászlót, a Bodrogi Bau trénerét értesítette: a csapattal nem tudnak elutazni Hódmezővásárhelyre, mert már egy kezdőnyi licenccel rendelkező emberük sem maradt. Vagyis elmarad a találkozó, melyet vasárnap 18 órától játszottak volna a Hódtói Sportcsarnokban.

A vásárhelyi klub illetékesei megerősítést kértek – és kaptak – a ligától, ott tájékoztatták őket arról is, hogy a hajdúságiak

juniorkorú játékosaiknak sem tudtak játékengedélyt intézni, mert azok a Debreceni Egyetem KE kosarasai, az átigazolást pedig az idő rövidsége miatt nem lehetett lebonyolítani.

– Mi abba is belementünk volna, és ezt hivatalosan jeleztük is a liga felé – közölte dr. Elek András, Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli elnöke –, hogy játsszuk le a meccset és majd a játékengedélyeket később elintézik. De közölték: a szabályokat a sportszerűség kedvéért sem lehet felrúgni. Sajnáljuk, hogy elmarad az összecsapás.

A találkozót 20-0-lal a Vásárhely javára igazolják. Aki mégis kosárlabda-mérkőzést akar látni, kilátogathat a hódtóiba, mert a 15.15-kor kezdődő juniormeccset (mint mindig, a Debreceni Sportiskola delegálja a gárdát) megrendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában