Helyi sport

2007.01.03. 15:19

Éremeső Szlovákiában

A közelmúltban rendezték meg a szlovákiai Spisska Novában a Danubia Open gyorskorcsolya versenysorozat ötödik állomását, melyen a Szegedi Korcsolyázó Egyesületből kilenc sportoló vett részt.

A közelmúltban rendezték meg a szlovákiai Spisska Novában a Danubia Open gyorskorcsolya versenysorozat ötödik állomását, melyen a Szegedi Korcsolyázó Egyesületből kilenc sportoló vett részt. Most tartanak a jeges szezon közepénél, így ez jó felmérő, tesztviadal volt számukra, hiszen a folytatásban még lehet korrigálni a hibákat, javítva a teljesítményeken.

A szegediek egyéni csúcsokat értek el, számos dobogós helyezést szereztek. Külön szólni kell a Európa-bajnokságra és Universiadéra készülő Lajtos Szandráról, aki összetettben második lett, és két távon is új egyéni rekordot teljesített.

Eredmények, felnőtt nők: 2. Lajtos Szandra; junior C korcsoport, lányok: 2. Szalóky Daniella, 4. Gonda Lujza; fiúk: 2. Oláh Bence, 4. Dobay Péter; junior E korcsoport, fiúk: 2. Hegedűs Ákos, 3. Rácz Sándor, 5. Németh Lóránd, 8. Rácz Zoltán.

Váltók, felnőtt nők: 1. Magyarország (szegedi váltótag: Lajtos Szandra), junior lányok: 1. Magyarország (Gonda Lujza), junior fiúk: 1. Vegyes csapat (Rácz Sándor).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában