Helyi sport

2007.01.17. 15:19

Hazai érmek a gálán

Az ATSK Szeged hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a DKMT eurorégiós újévi asztalitenisz-gálát Szegeden. Az utánpótláscsapatok küzdelmét az ATSK nyerte.

Az ATSK Szeged hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a DKMT eurorégiós újévi asztalitenisz-gálát Szegeden. Az utánpótláscsapatok küzdelmét az ATSK nyerte. Külön csemege volt a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Klampár Tibor bemutatója a verseny szünetében.

Végeredmény (győztesek és szegedi helyezettek: újonc lányok: 1. Bálint Bernadett (Arad), serdülő lányok: 1. Madarász Dóra (Kecskemét), ifjúsági lányok: 1. Csáki Rita (Kiskunfélegyháza), újonc fiúk: 1. Molnár Gergely (Cegléd), 3. Tímár Zoltán (ATSK Szeged), serdülő fiúk: Palatinus Martin (Kecskemét), 2. Ferencz Viktor (ATSK Szeged), ifjúsági fiúk: 1. Palatinus Martin (Kecskemét), 3. Ferencz Viktor és Márki Róbert (utóbbi kettő ATSK Szeged). Csapat, utánpótlás: 1. ATSK Szeged I., 2. Cegléd I., 3. Arad II. és Cegléd III.; szabadidős kategória: 1. Energo (Kelemen András, Kecskés Róbert, Bohács Béla), 2. ATSK 2007 (Péli László, Vér Lajos), 3. Sepsiszentgyörgy (Kiss János, Stefan Moldoveanu) és MÁVÍZ (Szalai Béla, Sári Csaba).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában