Helyi sport

2007.01.07. 15:19

Játszaniuk kell(ene)

Még az elmúlt hét péntekén is azt hittük, tegnap lejátsszák a férfi kosárlabda NB I A csoportjában a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli–Debrecen találkozót. Aztán jött a hír: a találkozó a hajdúságiak ígérete ellenére is elmaradt.

Még az elmúlt hét péntekén is azt hittük, tegnap lejátsszák a férfi kosárlabda NB I A csoportjában a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli–Debrecen találkozót. Aztán jött a hír: a találkozó a hajdúságiak ígérete ellenére is elmaradt. A hódmezővásárhelyi csapat nem lépett pályára, ám a versenyszabályzat szerint mégis győzelemmel (20–0) zárta a fordulót.
A Debrecen nagy bajban van, ám még nagyobb lesz a probléma, ha a későbbiekben sem áll ki.

– A decemberi Körmend elleni meccset elhalasztották, ellenünk viszont nem álltak ki. Azaz a Körmenddel szemben még pályára léphetnek, ám velünk szemben mérkőzés nélkül vereséget szenvedtek. Ezt egyébként még kétszer tehetik meg, ha tehát összesen háromszor nem tudnak pályára lépni, akkor kizárják őket a bajnokságból – adott rövid szabályismeretetőt dr. Elek András, a Bodorgi Bau elnöke. – Nagy valószínűséggel a hét elején mindent megtesznek, hogy igazoljanak bármilyen szintű játékost, és aztán a következő fordulóban otthon a Zalaegerszeg ellen már ismét játszhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában