Helyi sport

2007.01.12. 15:19

Megyeiek sikerei

Egymás után harmadszor indult a debreceni 6. Real Team-kupa nemzetközi pénzdíjas kispályás labdarúgótornán a szegedi székhelyű Nike-Euroll. A hajdúsági városban rendezett eseményre ezúttal már negyven csapat jelentkezett.

A tavalyi második Nike-Eurollt ezúttal is esélyesként tartották számon, a Csongrád megyei labdarúgók (Bíró M., Ábel P., Kazán A., Kerepeczky, Koncz Zs., Mádi J., Tóth A., Kulacsik, edző: Puskás Tibor, gyúró: Magyar Márton) alkotta gárda Békés megyéből (a kapus Tóth Z. Orosházáról, Bogdán G. és Cseke T. Békéscsabáról) megerősítve ennek megfelelően játszott a csoportban. Mindhárom ellenfelét magabiztosan verve az egyik legjobb mutatóval került a húsz közé, és a lebonyolítás alapján ha a Standox elleni meccsét is megnyerte volna, akkor a legjobb négy kiemelt közé jut. Ám a nyíregyházi illetőségű ellenfél 4–3-ra nyert. A szegedi gárda támogatói: Utasi István, Tamasi Attila, Miklós Mihály, Vörös László, Gajda Zoltán, Papp Róbert, Vízhúzó László, Gombos Krisztián, Csányi Szilárd.

A tornát végül a strandlabdarúgó-válogatott nyerte, amelynek szakvezetője a hódmezővásárhelyi Bódi Attila volt, míg a keretben helyet kapott a szintén vásárhelyi Kovács Krisztián és Kis Krisztián.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában