Helyi sport

2007.01.30. 15:19

Négy aranyérem

Érden nemzetközi gyermek és diák kötöttfogású, míg Gyömrőn országos diák szabadfogású birkózóversenyt rendeztek. Mindkét helyszínen nagyszerűen szerepeltek a Szegedi VSE fiataljai, akiket Kiss Károly és Balogh János edző készített fel.

Érden nemzetközi gyermek és diák kötöttfogású, míg Gyömrőn országos diák szabadfogású birkózóversenyt rendeztek. Mindkét helyszínen nagyszerűen szerepeltek a Szegedi VSE fiataljai, akiket Kiss Károly és Balogh János edző készített fel. Az Érd-kupáért kiírt versenyen például 310 induló volt, s a gyermek korcsoport +42 kg-os súlycsoportjában Kahr Csaba, míg a diák II. korcsoportban, a 45 kg-osok között Mátrai Péter nem talált legyőzőre a népes mezőnyben. A diák I. kcs. 68 kg-osai között Kahr Kristóf a dobogó második fokára állhatott.

Gyömrőn a diák II korcsoport 41 kg-os súlycsoportjában Katona Richárd, míg az I. kcs. 42 kg-os indulói között Balogh Gergely nyakába akasztottak aranyérmet. A 61 kg-ban pedig Szabó Patrik a második lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában