Helyi sport

2007.01.15. 15:19

Tízfős kerettel indul Kassára a Szeviép

A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata Szlovákiába, Kassára utazik, ahol holnap este hat órakor FIBA Európa-kupa mérkőzésen lép pályára.

Ma délelőtt útra kel a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata Szlovákiába, Kassára. A magyar gárda holnap este hat órakor a FIBA Európa-kupa visszavágóján lép pályára. Az első meccsen az újszegedi sportcsarnokban a kassaiak nyertek 73–66-ra. Nehéz mérkőzés vár Peresztegi Nagy Ákos tanítványaira. A tét a tizenhat közé kerülés. Aki továbbjut, kőkemény falba ütközhet, hiszen nagy valószínűséggel a szegediek által már jól ismert orosz Vologda lesz a nyolc közé jutásért a rivális.

De vissza a jelenbe. Ma délelőtt kilenc órakor a szeviépesek videón megnézik a múltheti hazai meccset, utána buszra szállnak, és útnak indulnak. Este fél héttől már a kassai sportcsarnokban edzenek. Donkó Orosolya másodedző elmondta, hogy tízfős keret – Török, Izsák, Pungor, Fürész, Mészáros, Szlimák, Tomova, Kajdacsi, Russai, Aranyics – alkotja a csapatot. A továbbjutásról nem tettek le a szegediek, ha a hibákat ki tudják javítani, és a meghatározó játékosok közül többen eredményes játékkal rukkolnak elő, akkor nem elképzelhetetlen a győzelem, és az esetleges továbbjutás kiharcolása sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában