Helyi sport

2007.01.18. 15:19

Vásárhelyen a Paks

A férfi kosárlabda NB I A csoportjában a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli holnap 18 órától a Paks együttesét fogadja.

Nem lesz egyszerű a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli dolga: holnap 18 órától az NB I A csoportos férfi kosárlabda-bajnokságban a bajnok Paks gárdáját fogadja a Hódtói Sportcsarnokban.

– A címvédő érkezik hozzánk, amely a legutóbbi öt mérkőzését megnyerte a sorozatban, és ezzel felkapaszkodott az élbolyhoz – nyilatkozta Czuprák László, a vásárhelyiek trénere. – Körmenden rendkívül gyengén dobtunk erről árulkodik a harminchét százalékos mutató. Ha ebben a statisztikai adatban javulnánk, és hazai pályán jobb teljesítményt nyújtanánk, biztos egyenlő partnerei lennénk az Atomerőműnek. Ennek szellemében sokat gyakoroltuk a dobásokat. Sajnos az első fordulóban Pakson huszonnyolc ponttal kikaptunk, akkor mindkét gárda különbözött a jelenlegitől. Az idegenlégiósaik beilleszkedtek, jó formában vannak, a bajnokság egyik favoritjai, azaz ők az esélyesek. De szeretném, ha nagy küzdelemre késztetnénk őket. A vendégek szegedi származású játékosával, Kiss Zsolttal ellentétben én azt szeretném, ha barátja, Drahos Gábor összefogná és remekül irányítaná a csapatunkat.

A szakember elmondta, rajta kívül – megfázással bajlódik a tréner – szerencsére mindenki egészséges a gárdában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában